Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Στηρίζουμε για 2η χρονιά το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Καλύπτουμε τα έξοδα λειτουργίας του Κοινωνικού Οδοντιατρείου της Praksis για όλο το έτος.

H Unilever στηρίζει για 2η χρονιά το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS.

Η ανανέωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, της επιτυχημένης συνεργασίας ανάμεσα στη ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS επισφραγίστηκε και επίσημα με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Unilever θα εξακολουθήσει να στηρίζει το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS, το οποίο προσφέρει δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές παροχές υγείας, καλύπτοντας τα έξοδα λειτουργίας για όλο το έτος.

Η Unilever στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, έχει θέσει εδώ και χρόνια ως προτεραιότητα να βρίσκεται δίπλα σε άτομα που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες, μόνιμες ή έκτακτες. Προκειμένου να υλοποιεί τον κορυφαίο αυτό στόχο, αναζητά συμπράξεις με οργανώσεις και ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά της για μια κοινωνία μεγαλύτερης ευημερίας, χωρίς αποκλεισμούς. «Οχήματα» σ’ αυτή τη διαδρομή είναι οι αειφόρες μάρκες της -ή, αλλιώς, «μάρκες με σκοπό»- όπως το Dove, η ΑΙΜ, η Knorr, η Klinex, το Skip και πολλές άλλες.

Η PRAKSIS μοιράζεται τόσο το όραμα όσο και τις κοινωνικές αξίες της Unilever, καθώς στηρίζει τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ανεξάρτητα από το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την καταγωγή, την εθνικότητα, τα πολίτικα ή θρησκευτικά πιστεύω των μελών τους.

Με την ευκαιρία της ουσιαστικής και καρποφόρας αυτής σύμπραξης, στους χώρους του Κοινωνικού Οδοντιατρείου της PRAKSIS βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Andrew Kennedy, και η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Διευθύντρια Marketing Προϊόντων Προσωπικής Φροντίδας της εταιρείας.

Η Νάντια Παπαχρηστοπούλου δήλωσε σχετικά: «Στην Unilever εδώ και χρόνια έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την παροχή βοήθειας σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Στην προσπάθειά μας αυτή συνεργαζόμαστε με φορείς και οργανισμούς που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, είμαστε εδώ, στο κοινωνικό οδοντιατρείο της PRAKSIS, όπου ΑΙΜ και PRAKSIS συμπράττουν για 2η συνεχόμενη χρονιά, ώστε να παρέχουν δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες σε συμπολίτες μας».

H Unilever στηρίζει για 2η χρονιά το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS.
Επάνω