Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

«Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» και στην Κύπρο

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 2 Λεπτά

H UNILEVER Tseriotis Cyprus στο πλάι 110 Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων της Κύπρου

 Έναρξη προγράμματος "Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο" από την Unilever Tseriotis Cyprus

Η Unilever Tseriotis Cyprus ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» το οποίο θα υλοποιηθεί σε 110 δημόσια δημοτικά και ειδικά σχολεία, σε όλες τις επαρχίες του νησιού προσφέροντας δωρεάν καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy.

 της ΠΜ Τσεριώτης, ο Υπ. Παιδείας Π Προδρόμου, η Χ Αριστοτέλους & ο Η Κατσουλάκος, Γεν. Διευθυντής Unilever Tseriotis Cyprus


Το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» της Unilever Tseriotis Cyprus με τα brands Κlinex και Lifebuoy, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών, θα προσφέρει δωρεάν πάνω από 50.000 καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy σε 101 δημόσια δημοτικά σχολεία και σε όλα τα ειδικά σχολεία, σε όλες τις επαρχίες του νησιού - (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Αμμόχωστο). Τα προϊόντα που θα προσφερθούν καλύπτουν τις ετήσιες ανάγκες τόσο για την υγιεινή καθαριότητα των τάξεων και των υπόλοιπων σχολικών χώρων, όσο και για την ατομική υγιεινή των μαθητών.

Έναρξη προγράμματος "Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο" από την Unilever Tseriotis Cyprus

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση, κατά την οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο υπ. Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου


Στόχος του προγράμματος είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μας ζουν και αναπτύσσονται να είναι υγιεινά καθαρό και ασφαλές και παράλληλα να υπάρχει μέριμνα για το χτίσιμο σωστών συνηθειών προσωπικής υγιεινής. Είναι αποδεδειγμένη άλλωστε η συσχέτιση μεταξύ ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος και της επίδοσης των μαθητών, καθώς και της ανάπτυξης σημαντικών κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, που είναι πολύτιμες για το μέλλον τους.

Έναρξη προγράμματος "Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο" από την Unilever Tseriotis Cyprus

Από την πλευρά του ο κ. Ντίνος Έλληνας, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, ανέφερε «Θα ήθελα, εκ μέρους της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς την Unilever Tseriotis Cyprus για τη συμβολή της σ' αυτή τη μεγάλη υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε. Με τη δωρεά της, που περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα σημαντική ποσότητα προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης για όλη τη χρονιά, οι μαθητές μας σε 110 Δημοτικά και Ειδικά σχολεία όλης της Κύπρου θα είναι ακόμη πιο ασφαλείς. Επιπλέον, η πράξη αυτή μεταφέρει σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, το σπουδαίο μήνυμα ότι η αλληλεγγύη, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είναι το πιο ισχυρό ανθρώπινο και ανθρωπιστικό όπλο».

Λογότυπο, «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο»
Επάνω