Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Skip Ultimate «Προϊόν της χρονιάς 2021»

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 1 Λεπτό

Η πλατφόρμα Skip Ultimate διακρίθηκε για τη καινοτομία της κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία απορρυπαντικών ρούχων

Προϊόν της χρονιάς 2021 στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Βusiness Network

«Προϊόν της χρονιάς 2021», αναδείχθηκε το Skip Ultimate, στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Βusiness Network. Η πλατφόρμα Skip Ultimate διακρίθηκε για τη καινοτομία της κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία απορρυπαντικών ρούχων, μέσω πανελλήνιας καταναλωτικής έρευνας που διεξήχθη από την εταιρεία ερευνών IRI Hellas.

Το υγρό απορρυπαντικό Skip Ultimate – το καλύτερο Skip που είχαμε ποτέ - έρχεται από το μέλλον με πρωτοποριακή σύνθεση τριπλής δράσης, προσφέροντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση λεκέδων, απαλή φροντίδα στα ρούχα και φρεσκάδα που διαρκεί.

Η σειρά επεκτάθηκε με τις Skip Ultimate κάψουλες με νέα ισχυρή σύνθεση ώστε να αφαιρούν δύσκολους λεκέδες με την 1η, καταπολεμώντας τους κόμπους που σχηματίζονται στα ρούχα και χαρίζοντας υπέροχο άρωμα που διαρκεί! Επιπλέον, η προ-μετρημένη δόση της νέας κάψουλας Skip μειώνει τη σπατάλη απορρυπαντικού, συνδυάζοντας την αστραφτερή καθαριότητα με την οικονομία.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των καταναλωτών, παρέχοντας τους λύσεις για μια τέλεια εμπειρία πλύσης!

Επάνω