Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Η Unilever Μεγάλος Χορηγός στο Global Marketing Conference 2022

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 1 Λεπτό

Το συνέδριο θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 7 Απριλίου

Global Marketing Conference 2022, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση για το marketing και την επικοινωνία, στις 7/4 στην Αθήνα. Χορηγός Unilever.

H Unilever θα είναι Μεγάλος Χορηγός στο Global Marketing Conference 2022, τη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση για το marketing και την επικοινωνία, που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Το Συνέδριο, που θα γίνει στις 7 Απριλίου, συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιζομένων (World Federation of Advertisers – WFA) και συγκεντρώνει τους πλέον διακεκριμένους εκπροσώπους του κλάδου καιεκπροσώπους των ισχυρότερων εμπορικών σημάτων. Οι ομιλητές, κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου marketing θα μοιραστούν με το κοινό τις σημαντικότερες τάσεις στο marketing και την επικοινωνία και τις στρατηγικές ανάπτυξης στο σημερινό ιδιαίτερα απαιτητικό και ραγδαία μεταβαλλόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μεταξύ των κορυφαίων ομιλητών - ηγετών του παγκόσμιου Marketing θα είναι και η Conny Braams, Chief Digital and Marketing Officer της Unilever, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα από την WFA ως Global Marketer του 2021. Η Conny Braams, ως keynote speaker του συνεδρίου, θα μοιραστεί από σκηνής με το κοινό το όραμά της για ένα ανρθωποκεντρικό μέλλον στο marketing και την επικοινωνία.

Global Marketing Conference 2022, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση για το marketing και την επικοινωνία, στις 7/4 στην Αθήνα. Χορηγός Unilever.


Επάνω