Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Unilever Tseriotis Cyprus: Διακρίσεις στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Διακρίθηκε ως προμηθευτής της χρονιάς και βραβεύτηκε για 4 δράσεις Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιήθηκαν το 2021.

Προμηθευτής της χρονιάς η Unilever Tseriotis Cyprus και 4 ακόμα βραβεία για CSR ενέργειες

H Unilever Tseriotis Cyprus αναδείχθηκε Προμηθευτής της χρονιάς στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021, ενώ επίσης βραβεύτηκε με τέσσερα βραβεία για τέσσερις δράσεις Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιήθηκαν το 2021.

Οι δράσεις που βραβεύτηκαν είναι οι:

  1. Gold Award στην κατηγορία «Δράσεις ΕΚΕ που υλοποιηθήκαν για να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές επιδράσεις της πανδημίας του κορονοϊού» για την δράση «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» με την οποία εφοδιάστηκαν στο σύνολο 110 σχολεία - Δημόσια δημοτικά και όλα τα Ειδικά σχολεία- σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου με πάνω από 50.000 δωρεάν καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και Lifebuoy συμβάλοντας έτσι στην υγιεινή καθαριότητα των σχολικών χώρων.
  2. Στην κατηγορία «Δυναμικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αφορούν την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων και των πρωτοβουλιών πολιτών/τοπικών κοινοτήτων με κοινωνικό περιεχόμενο ή/και την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης »

i) Gold Award για την δράση «Φροντίζουμε τα Σχολεία, Προστατεύουμε το Περιβάλλον & την Υγεία μας» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αλφαμέγα CYMEPA και στόχο είχε 71 σχολεία να γίνουν πιο αειφόρα, μέσα από καθημερινές αλλαγές και νέες τακτικές που μπορούν να γίνουν εύκολα πράξη για να προστατευτεί το περιβάλλον..

ii) Silver Award για την δράση «Προχωράμε Μαζί όπου Υπάρχει Ανάγκη» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα super market Σκλαβενίτης ενισχύοντας έμπρακτα το εθελοντικό έργο του φιλανθρωπικού σωματείου «Βαγόνι Αγάπης», μέσω της κάλυψης των αναγκών 100 οικογενειών σε προϊόντα άμεσης ανάγκης για ένα χρόνο

iii) Bronze award για την δράση «Μια Mεγάλη Aγκαλιά για Kάθε Aνάγκη» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα super market Παπαντωνίου και το ίδρυμα Θεοτόκος, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες του ιδρύματος σε προϊόντα τροφίμων, οικιακής καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας.

O Ηλίας Κατσουλάκος, Country Manager της Unilever Tseriotis Cyprus, δήλωσε σχετικά:

«Η διάκριση ως Προμηθευτής της χρονιάς καθώς και οι τέσσερις διακρίσεις μας για τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους. Είναι η απόδειξη ότι η ύπαρξη σκοπού στα brands και τις εταιρείες μπορεί να συμβαδίζει με την επιχειρηματική αριστεία, τις καινοτόμες λύσεις και την κορυφαία απόδοση. Τα βραβεία αυτά προέρχονται από την διαρκή ανάγκη της ομάδας της Unilever Tseriotis Cyprus για συνεχή εξέλιξη των προσφερόμενων λύσεων αλλά και για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Κανένα από τα βραβεία που λάβαμε σήμερα, δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την συμβολή των συνεργατών μας από τον κλάδο των λιανικού εμπορίου τους οποίους και ευχαριστώ καθώς παραμένουν διαχρονικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή».


Επάνω