Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Βραβείο αναγνώρισης για την Unilever στα Health & Safety Awards

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Silver Award στα Boussias Health & Safety Awards 2023στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας»

Silver Award στα Boussias Health & Safety Awards 2023. Εκπαίδευση, ενημέρωση και εφαρμογή πρωτοποριακών πρακτικών.

Η Unilever κατέκτησε το Silver Award στα Boussias Health & Safety Awards 2023 στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας». Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες της Unilever που υπερβαίνουν τις πρακτικές υγείας και ασφάλειας, έχοντας επίδραση στην ευρύτερη κοινότητα και υπερβαίνοντας τον εργασιακό χώρο.
Η υποψηφιότητα της εταιρείας, με τίτλο «Υγεία και Ασφάλεια εργαζομένων κατά τη διάρκεια εταιρικών εκδηλώσεων», ανέδειξε τη δέσμευση της Unilever και το πλαίσιο που έχει διαμορφώσει για την παροχή συνθηκών υγείας και ασφάλειας σε όλους τους εργαζομένους της, ακόμα και κατά τη διεξαγωγή εταιρικών εκδηλώσεων όπως επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια, συνέδρια και δραστηριότητες team building.
Η διοργάνωση εκδηλώσεων σε χώρους εκτός των εγκαταστάσεων της εταιρείας αυξάνει την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Μεριμνώντας για διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία, η πυρασφάλεια, η εκκένωση, ηασφαλή πρόσβαση, η διάθεση και κατανάλωση αλκοόλ, η Unilever εξασφαλίζει ότι έχουν πραγματοποιηθεί οι κατάλληλοι έλεγχοι και ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προβλέψεις για την ασφαλή παραμονή των εργαζομένων και τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων με ασφάλεια.
Η Εύη Σγούρου, Safety, Health & Environment Manager της Unilever δήλωσε ότι «Το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση του έργου και της προσήλωσης όλων των ομάδων που ακολούθησαν την εφαρμογή των προτύπων και των οδηγιών της Unilever. Με τη σημαντική υποστήριξη και την ισχυρή δέσμευση της Διοίκησης της εταιρείας, κάθε συντονιστής εκδήλωσης συνεργάστηκε στενά με το τμήμα Υγείας, Ασφάλειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος προκειμένου να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Έτσι, οι εκδηλώσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, σε εσωτερικούς ή υπαίθριους χώρους, που περιλάμβαναν παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες team building, όπως απλό περπάτημα ή κυνήγι θησαυρού μέχρι τοξοβολία και boat sailing, διεξήχθησαν με επιτυχία, και πάνω απ' όλα, με έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία κάθε εργαζομένου και επισκέπτη/καλεσμένου μας.»
Η Unilever παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση της κουλτούρας υγείας και ασφάλειας, επενδύοντας στην εκπαίδευση, την ενημέρωση και την εφαρμογή πρωτοποριακών πρακτικών. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων μας και την προστασία τους, ενσωματώνοντας την υγεία και την ασφάλεια σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας.

Επάνω