Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Unilever: Το Wellbeing στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της

Δημοσιευμένο:

Μέσος όρος ανάγνωσης: 1 Λεπτό

Η Αχίλλεια Κοντού, Personal Care East Europe HR Lead & South East Europe Head of HR, μιλά στο HR Professional.

Αχίλλεια Κοντού, Personal Care East Europe HR Lead & South East Europe Head of HR

Με αφορμή τη βράβευση της Unilever στα HR Awards, η Αχίλλεια Κοντού, Personal Care East Europe HR Lead & South East Europe Head of HR, Unilever, μιλά για τις πρωτοβουλίες που ανέδειξαν την εταιρεία. Η Unilever διακρίθηκε με το Bronze award στην κατηγορία «Excellence in Workplace Wellbeing».

Τι πιστεύετε ότι σας έκανε να ξεχωρίσετε; Πόσο σημαντική είναι η ευημερία των εργαζομένων, ιδιαίτερα στη μετά covid εποχή; Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες της Unilever;

Στη Unilever, μία εταιρεία βαθιά ανθρωποκεντρική, το well-being βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και των δράσεών της, υποστηρίζοντας την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων. Οι δράσεις μας για το wellbeing κινούνται γύρω από τους άξονες της φροντίδας της σωματικής υγείας και καλής φυσικής κατάστασης -με παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και δράσεις σχετικές με την άσκηση, τη διατήρηση των επίπεδων ενέργειας, της συναισθηματικής και ψυχικής υγείας, με εκπαιδεύσεις, αλλά και διαρκή υποστήριξη μέσα από δίκτυο επαγγελματιών και εκπαιδευμένων εργαζομένων, καθώς και δράσεις που συνδέονται με την ευημερία του σκοπού.

Στόχος μας, να ενδυναμώσουμε τους ανθρώπους μας, ώστε να προσεγγίζουν θετικά τις προκλήσεις της εργασιακής καθημερινότητας και να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, βοηθώντας τους ίδιους.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ (PDF 1.19 MB)

Επάνω