Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Η UNILEVER σε Ελλάδα και Κύπρο

Στην Ελλάδα, η Unilever δραστριοποιείται με την επωνυμία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε. με τα κεντρικά γραφεία της να βρίσκονται στην Κηφισιά. Στην Κύπρο δημιούργησε κοινή επιχείρηση με την εταιρία ΤΣΕΡΙΩΤΗΣ, την Unilever Tseriotis Cyprus.

Στην Ελλάδα, η Unilever δραστηριοποιείται με την επωνυμία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε., διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της πληθώρα προϊόντων στους τομείς των Τροφίμων, των Παγωτών της Οικιακής & Προσωπικής Φροντίδας και Υγιεινής (όπως τα Αim, Dove, Ultrex, Knorr, Hellmann’s, Ben & Jerry’s, Skip, Klinex). Δραστηριοποιείται σε 26 κατηγορίες προϊόντων με περίπου 1.400 κωδικούς.


Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στο 90% των κατηγοριών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η εταιρία απασχολεί συνολικά 550 εργαζόμενους (500 εργαζόμενους στην Ελλάδα και 50 στην Κύπρο). Τα Κεντρικά Γραφεία της βρίσκονται στην Κηφισιά. Στην Κύπρο δημιούργησε κοινή επιχείρηση με την εταιρία ΤΣΕΡΙΩΤΗΣ, την Unilever Tseriotis Cyprus.

Η εταιρία διαθέτει 1 εργοστάσιo στην περιοχή του Ρέντη, καθώς και 2 σύγχρονα Κέντρα Διανομής και Αποθήκευσης, στο Ρέντη Αττικής και στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Υπάρχει ακόμη 1 εργοστάσιο στην Κύπρο, στη Λευκωσία.

Επάνω