Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

Πλανήτης & Κοινωνία

Είμαστε μια εταιρεία με μάρκες και ανθρώπινο δυναμικό με έναν ξεκάθαρο σκοπό: να κάνουμε την αειφορία καθημερινό τρόπο ζωής.

Και είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε ότι το επιχειρηματικό μας μοντέλο με γνώμονα το σκοπό και την προσαρμογή στο μέλλον, προσφέρει ανώτερες επιδόσεις.

Sustainable scenarios

Η Πυξίδα της Unilever είναι η στρατηγική μας για την επίτευξη ανάπτυξης που είναι συνεπής, ανταγωνιστική, κερδοφόρα και υπεύθυνη.

Η επιχείρησή μας απλώς δεν θα ευημερήσει χωρίς έναν υγιή πλανήτη και μια υγιή κοινωνία.

Έχουμε θεσπίσει μια φιλόδοξη ατζέντα βιωσιμότητας για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν έντονα τους καταναλωτές και τα ενδιαφερόμενα μέρη μας – όπως η κλιματική αλλαγή, η ρύπανση από πλαστικά και η ανισότητα.

Αξιοποιούμε τις μάρκες μας, τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας προκειμένου να δημιουργήσουμε διαρκή θετικό αντίκτυπο – στον κόσμο και στην επιχείρησή μας.

Μάθετε περισσότερα για την μέχρι τώρα εξέλιξή μας.

Διαβάστε περισσότερα για την Πυξίδα της Unilever

Summary:

Unilever branding followed by a montage of people going about their daily lives.

Detailed:

The Unilever logo on a glass building with a city reflected in it.

A range of different vegetables being harvested.

People cooking a range of nutritious food.

Three young women at work in a greenhouse.

Children from different countries playing and laughing.

A woman holding a picture of a rich green forest stood amongst piles of cut down trees.

Kaksi laboratoriotakkeihin pukeutunutta tutkijaa suorittaa kokeen

Υπεύθυνη επιχείρηση

Οι θεμελιώδεις αρχές της υπεύθυνης επιχείρησής μας αποτελούν τον πυλώνα σε οτιδήποτε κάνουμε. Έχουμε ισχυρές αξίες και σαφείς πρότυπα και πολιτικές ώστε να διασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας όχι μόνο ενεργούν σωστά, αλλά κάνουν και το καλύτερο δυνατό.

Mies, jolla on suojalasit ja kypärä tehtaassa

Σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα

Ο κόσμος αλλάζει ταχύτατα - και ορισμένες από αυτές τις αλλαγές θέτουν σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε όλες τις δραστηριότητές μας και σε όλες τις επιχειρηματικές μας σχέσεις, έχουμε βαθιά και αδιάλλακτη δέσμευση στο σεβασμό και την προάσπιση όλων των διεθνώς αναγνωρισμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Woman looking through a microscope against a purple background

Κέντρο αναφοράς βιωσιμότητας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη διαφανή υποβολή εκθέσεων βιωσιμότητας. Ενημερωθείτε για την προσέγγισή μας στην υποβολή εκθέσεων και για τις επιδόσεις μας.

A landscape photograph of a lush, green forest
Protect and regenerate nature

Δράσεις που πραγματοποιούμε σε Ελλάδα και Κύπρο

Το όραμά μας είναι ένας νέος τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας. Προσφέρει ανάπτυξη βοηθώντας παράλληλα την κοινωνία και τον πλανήτη. Αφουγκραζόμαστε τις νέες εξελίξεις στα επιστημονικά δεδομένα, τις κοινωνικές τάσεις, καθώς και τη γνώμη και τις απαιτήσεις των ανθρώπων που αγοράζουν τα προϊόντα μας.

Επάνω